miércoles, 23 de mayo de 2012


Sessió 19/04/2012, a l'ESCOLA. Coordinació amb la mestra d'Educació Especial.

Un cop finalitzat l'intercanvi d'informació amb les membres del SIFE, i aquest cas com a rol de tutora de P4, faig una demanda d'una alumna.

Durant el primer i segon trimestre es mostrava molt absent, i puntualment mostrava comportaments molt violents, insults, agredia als seus companys, no tolerava que els adults li cridessin l'atenció i responia autoagredint-se, estava sovint en tensió, mostra certes dificultats d'aprenentatge... Després de reunir-me amb la seva mare i comentar-li aquestes actuacions va semblar molt sorpresa, em va comentar que s'havia separat del pare de la nena quan ella tenia dos mesos, i que la relació no era massa bona. Més endavant va aparèixer el pare de la nena sense avisar, amb un caràcter prou nerviós i que va passar-se l'estona culpant i malparlant a la mare, fins que li vaig parar dels nens, ja que ell venia a parlar de la seva filla, i de res més. Quinzenalment la nena mostrava aquest tipus de comportaments, normalment quan venia d'estar amb el pare, i darrerament era molt sovint, per això, tot i les estratègies psicopedagògiques que utilitzava dins l'aula, no eren sufients. Per aquest motiu vaig parlar amb la Clara, com a psicopedagoga, i amb la mestra d'Educació Especial per realitzar la demanda, per començar la intervenció.

Amb les dades de la nena vaig realitzar la demanda, a la Clara li va preocupar molt el cas, i va intentar prioritzar-lo, ja que en aquest tipus de casos que hi ha cert ocultisme per part de la família.

Aquest és un dels casos que vam decidir incloure a la memòria.

No hay comentarios:

Publicar un comentario